fbpx
m

Lorem ipsum dolor sit amet, et duo posse constituam vituperatoribus ne eam.

Recent Posts
Copyright Qode Interactive 2017

Astrelor Residence

ASTRELOR RESIDENCE este caracterizat prin confort, siguranta, compartimentare ingenioasa a spatiilor locative, varietatea spatiilor oferite, finisaje interioare de calitate, pozitia excelent aleasa (acces facil la mijloacele de transport in comun) sunt unele dintre cele mai importante motive pentru care Astrelor Residence este reprezentat de un numar mare de clienti multumiti .
Astrelor Residence Ghencea este compus din 2 blocuri cu regim de inaltime D+P+5 si dispune de 144 unitati locative cu o varietate de tipuri de proprietati, surprinzator de functionale, de la garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente 3 camere insotite de balcoane foarte spatioase.

Garsoniera

Apartamente 2 camere

Apartamente 3 camere

Construit pentru tine

Fiecare locuinta se preda finisata complet! Am acordat atentie materialelor de constructie si finisajelor, pentru ca tu sa te bucuri de o investitie sigura. Vino și alege dintr-o gamă variată de finisaje interioare de top pe care ți le punem la dispoziție prin partenerii noștri recunoscuti pentru calitatea si designul produselor oferite.

Contacteaza-ne
Suna Acum