fbpx
m

Lorem ipsum dolor sit amet, et duo posse constituam vituperatoribus ne eam.

Recent Posts
Copyright Qode Interactive 2017

Finisaje

Finisarea apartamentelor va fi atent supravegheata de catre un departament specializat pe amenajari interioare,care va putea prelua dorintele clientilor inca din faza rezervarii unui apartament.Astrelor Residence va va ofera posibilitatea de a alege materialele necesare finisarii dintr o gama de modele si culori. Apartamentele se predau la cheie cu centrala proprie,calorifere,usi…etc

Astrelor Residence Ghencea ofera o atentie speciala detaliilor si produselor pe care le foloseste in cadrul proiectului,intrucat siguranta si confortul viitorilor proprietari este o prioritate,optand sa foloseasca produse de inalta calitate care aduc un plus de eleganta si confort.

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul amenajărilor interioare,DeltaStudio oferă soluții și concepte de amenajare complete.

Brandul de plăci ceramice perfect pentru segmental smart luxury, oferă produse de calitate, cu un design conform ultimelor tendințe existente la nivel mondial.

Ideea unui perete placat cu piatra nu este noua in designul de interior, insa aceasta optiune creeaza acum decoruri mai degraba elegante, decat rustice.

Placile folosite sunt rectificate, high definition, format de 30×60 cm pentru optimizarea spatiului interior.

Tendintele actuale promoveaza liniile curate, nuantele naturale, ca bejurile si griurile, potrivite in ambiente modern si minimaliste.

Construit pentru tine

Fiecare locuinta se preda finisata complet! Am acordat atentie materialelor de constructie si finisajelor, pentru ca tu sa te bucuri de o investitie sigura. Vino și alege dintr-o gamă variată de finisaje interioare de top pe care ți le punem la dispoziție prin partenerii noștri recunoscuti pentru calitatea si designul produselor oferite.

Gresie si faianta

Folosim doar gresie si faianta de la branduri renumite si clientii benficiaza de o amenajare interioara in ultimele tendinte de design si utilitate.Un aspect elegant si concept armonios asigurat de cei mai cunoscuti producatori europeni: Delta Design.

Obiectele sanitare

Obiectele sanitare de ulima generație,  cu aspect minimalist sau retro vor transforma baia intr-o experienta wellness.

Parchet

Avem grija sa iti oferim parchet de la  unul dintre liderii europeni in materie de podele  de lemn. In living si dormitoare parchet de calitate in nuante calde, in trendurile actuale.

Incalzire

Constructiile vor fi racordate la sistemul public de gaz metan. Incalzirea va fi prin intermediul unei centrale termice pe gaz montata in apartament, iar distributia agentului termic se va face prin
intermediul radiatoarelor si tevilor de tip PE-X, tevi pozate in pardoseala. Radiatoarele din otel, dormitoare, living , bucatari, iar radiator tip portprosop in bai.
Contorizarea consumului de gaz: individual.

Usi
Usile de intrare fabricate pentru siguranta si rezistenta la uzura, cu aspect modern sunt asigurate de un producator premium italian-Bella Casa. Usile interioare, prin design, rezistenta la pete si socuri, completeaza experienta premium de locuire si sunt asigurate de producatori recunoscuti: Bella Casa
Tamplarie exterioara PVC

Tamplarie exterioara PVC cu geam tripan si stical low-e termoizolanta, de la producatori de top din Germania  aleasa pentru  durabilitate, eleganta si protectie impotriva temperaturilor extreme si a zgomotului. Am ales Cea mai buna calitate.

Lifturi

Lifturi silentioase premium fabricate de lideri mondiali Kron Lift, pentru siguranta completa, interior stilat si o calatorie perfecta.

Contoare individuale

Contoare individuale

Instalatii Electrice

Instalatii electrice cu tehnologii de ultima ora pentru un design de clasa si siguranta maxima in functionare.

Parcare

Parcare supraterana si subterana ultramoderna.

Localizare

Astrelor Residence dispune de o localizare excelenta, fiind situat in Prelungirea Ghencea Nr. 35 D, Sector 6, Bucuresti.

Viitor Metrou – Valea Oltului

Statie STB chiar in fata complexului – 10 m.

Transport

 

  • STB: In fata complexului
Centre comerciale
Penny – 200 m
Mega Image – 300 m
Lidle – 800 m
Institutii de invatamant

Scoali

Gradinite

Timp liber

Restaurante

Contacteaza-ne
Suna Acum