fbpx
m

Lorem ipsum dolor sit amet, et duo posse constituam vituperatoribus ne eam.

Recent Posts
Copyright Qode Interactive 2017

Garsoniera

Garsoniera

Sold out

Apartamente 2 camere, REDUCERE 5% din pretul apartamentului

Pret 51.900 euro

Apartamente 3 camere,

Apartmente 3 camere

Pret 68.500 euro

Construit pentru tine

Fiecare locuinta se preda finisata complet! Am acordat atentie materialelor de constructie si finisajelor, pentru ca tu sa te bucuri de o investitie sigura. Vino și alege dintr-o gamă variată de finisaje interioare de top pe care ți le punem la dispoziție prin partenerii noștri recunoscuti pentru calitatea si designul produselor oferite.

Gresie si faianta

Folosim doar gresie si faianta de la branduri renumite si clientii benficiaza de o amenajare interioara in ultimele tendinte de design si utilitate.Un aspect elegant si concept armonios asigurat de cei mai cunoscuti producatori europeni.

Obiectele sanitare

Obiectele sanitare de ulima generație, Spania-Italia, cu aspect minimalist sau retro vor transforma baia intr-o experienta wellness.

Parchet

Avem grija sa iti oferim parchet de la  unul dintre liderii europeni in materie de podele  de lemn. In living si dormitoare parchet de calitate in nuante calde, in trendurile actuale de la Egger.

Incalzire

Constructiile vor fi racordate la sistemul public de gaz metan. Incalzirea va fi prin intermediul unei centrale termice pe gaz montata in apartament, iar distributia agentului termic se va face prin
intermediul radiatoarelor si tevilor de tip PE-X, tevi pozate in pardoseala. Radiatoarele din otel, marca IMMERGAS, dormitoare, living , bucatari, iar radiator tip portprosop in bai.
Contorizarea consumului de gaz: individual.

Usi
Usile de intrare fabricate pentru siguranta si rezistenta la uzura, cu aspect modern sunt asigurate de un producator premium italian-Pinum. Usile interioare, prin design, rezistenta la pete si socuri, completeaza experienta premium de locuire si sunt asigurate de producatori recunoscuti: Pinum Innova.
Tamplarie exterioara PVC

Tamplarie exterioara PVC cu geam tripan si stical low-e termoizolanta, de la producatori de top din Germania aleasa pentru  durabilitate, eleganta si protectie impotriva temperaturilor extreme si a zgomotului.

Lifturi

Lifturi silentioase premium fabricate de lideri mondiali Schindler, pentru siguranta completa, interior stilat si o calatorie perfecta.

Contoare individuale

Contoare individuale

Instalatii Electrice

Instalatii electrice cu tehnologii de ultima ora de la Legrand pentru un design de clasa si siguranta maxima in functionare.

Parcare

Parcare supraterana ultramoderna.

Localizare

Astrelor Residence dispune de o localizare excelenta, fiind situat in Prelungirea Ghencea 35D, Bucuresti, cu acces usor la linia de autobuz.Acces usor si facil catre celelalte zone de interes pentru familie: scoli, gradinite, parcuri, spital.

Transport
  • Linia de tramvai 41 la 2 minute de mers ușor
  • Metrou: Stația Petrache Poenaru la 7 minute de mers pe jos( 1km ), Statia de metoru Lujerului – la 5 minute (750m)
  • STB: 178, N110, 601 la 3 minute de mers pe jos
Centre comerciale
Afi Cotroceni – 10 min de mers cu masina (2,6km)Plaza Mall – 12 min de mers cu masina (3.4km), Cora Lujerului- 5 min de mers cu masina (2.2km)Careffour Orhideea – 10 min (3,3km),
Institutii de invatamant

Facultatea Politehnica Bucuresti -5 min de mers cu masina (1 km)

Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila – 7 min de mers cu masina (3 km)

Facultatea de Drept – 9 min de mers cu masina (4km)

Scoala Gimnaziala nr. 117 – 10 min de mers cu masina (4km)

Liceul “Mircea Eliade” – 5 min de mers cu masina (1.5km)

Timp liber

Gradina Botanica la 10 min de mers cu masina (3,7km).

Strand Magic Place- 3 min ( 1km).

IDM Club – 4 min de mers cu masina (1,2 km)

Suna Acum